Når kaffen skal være virkelig god

værelset og kaffen

Værelset og den gode kaffe!

Sommeren begynder så småt at trænge sig på, at knæende kan igen få en smule sol igen. Og med sol og sommer, kommer selvfølgelig også iskaffe, ice cafe latte og frappuccino. Dette er 3 grunde til, at man skal elske sommeren. Der er nemlig pludselig en undskyldning for, at drikke alt for meget kold kaffe – det er jo så varmt udenfor.

Igennem et indlæg på Kkaffe.dk kom de med en række tips til, hvordan man laver et bedre iskaffe, hvortil vi vil komme med vores egne personlige tips. Iskaffe er nemlig en fantastisk drik, især i den danske varme, som er nem at lave derhjemme. Men selvom man nemt selv kan lave iskaffe, så er det måske ikke nemt at få den til at være perfekt.

Benytter du tipsene herunder, samtidighed med at du forsøger dig frem, så vil du hurtig kunne gøre din iskaffe bare lidt bedre.

min kaffebrygger og kop

Tips til bedre iskaffe

  1. De fleste mennesker laver iskaffen på samme måde, og har således kun en filtrering af kaffen. Prøv med endnu en filtrering af kaffen, inden denne sættes på køl.
  2. Når du laver din iskaffen, så lav en ekstra portion som du hælder i isterninge-poser. Smid disse i fryseren natten over, og benyt sammen med din færdige iskaffe. Folk har nemlig en vane med, at putte isterninger (a´vand) i deres iskaffe, hvilket selvfølgelig gradvist ændre smagen, når disse smelter – men ikke med iskaffe isterninger.
  3. Sødeprocessen er også vigtigt, for det er i denne proces din egen personlig smag kommer frem. Du kan vælge slet ikke at søde kaffen, at benytte en smule sirup. I denne proces er det vigtigt at prøve sig frem, og smage på forskellige smagssammensætninger.
  4. Bryggeprocessen er også et sted, hvor du kan arbejde med forskellige metoder. Jo længere denne proces er, jo mere smag får du i din kaffe. Flere guides på nette kan bruges hertil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *