Sådan laver du is kaffe på den bedste måde

Hvis du har fået smag for is kaffe, så ved du, at der er forskel på en kop is kaffe. Is kaffe kan tilberedes og serveres på næsten lige så mange måder, som man kan tilberede og servere varm kaffe.

Man fremhæver nogle alternative egenskaber kaffebønnen har, når man brygger kaffen kold. Kaffens søde smag bliver blandt andet fremhævet, mens dens syrlighed bliver reduceret. Det resulterer i en helt ny smagsoplevelse, der er mindst lige så elskværdig, som den typiske varme kop kaffe. Så snart du har prøvet en god kop is kaffe, så vil du ikke drikke andet

Is kaffe indeholder stadig koffein og kan virke endnu mere opfriskende, end en traditionel kop kaffe. Bare tanken om en stor kop is kaffe på en varm sommerdag virker opfriskende. Is kaffe er såvel som varm kaffe også sundt for dig, det peger moderne forskning i hvert fald på. Undersøgelser tyder på, at kaffe er godt imod alt lige fra hudkræft til depression.

Iskaffe

Vælg den rette kaffebønne med omhu

Den kaffe du bruger til at lave iskaffe vil naturligvis have en stor indflydelse på smagen af din færdige iskaffe. Start derfor med din yndlings kaffebønne og prøv nogle forskellige, indtil du finder en kaffebønne, som passer perfekt til den is kaffe du ønsker at lave.

Det er værd, at bruge tid på at lære den bedste opskrift på is kaffe, da is kaffe skal tilberedes ordentligt, for at få den bedste smag. Vi har fundet den bedste opskrift på is kaffe her, som du er mere end velkommen til at gøre brug af.

Opskriften her er på tre simple skridt og er til 6 ounces is kaffe. Det imponerende ved den her opskrift på is kaffe, det er ikke kun den lækre smag, men også hvor simpel opskriften er. Det kræver meget få kræfter og koster næsten ingenting. Dog skal der lidt tålmodighed til, da kaffen skal stå i køleren natten over.

Sådan laver du is kaffe

Pisk 1/3 cup malet kaffe sammen med 1 1/3 kop koldt vand i en lille kande. Pisk grundigt indtil alle klumperne er væk.

Dæk kanden rigtigt godt til. Det kan eksempelvis gøres med sølvpapir og et viskestykke. Når du synes den er dækket godt nok, så stil den i køleren. Der skal den stå i mindst fem timer, dog anbefaler vi at du stiller den natten over. Her er det også vigtigt at du prøver dig frem. Kaffen risikerer at blive bitter, hvis den står for længe, dog foretrækker nogle deres kaffe lidt bitter.

Næste dag skal du blot si kaffen igennem et kaffefilter-foret si sæt over et stort glas med is. Det letteste er at presse det igennem sien med en spatel.

Den her lækre is kaffe opskrift giver dig is kaffe af høj kvalitet, som du normalt betaler en formue for på kaffebaren. Hvis du selv laver is kaffen, så er den rundt regnet 25 gange billigere end på kaffebaren. Lav gerne flere portioner af gangen. Is kaffen kan holde sig cirka to dage i køleskabet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *