Kategorier
Sport

3 tips: Sådan får du mere tid i hverdagen

Ambitiøse mennesker har ofte en ting til fælles; de mener ikke, at der er nok timer i døgnet. Hvis du er lavet af denne støbning, er det en rigtig god idé at finde nogle små tricks til at udnytte tiden bedst muligt. På den måde kan du kommer i mål med flere af dine opgaver hver dag. 

1. Tjek klokken på uret ikke mobilen

Hvis du sidder med en opgave, der skal være færdig hurtigst muligt, er det en rigtig god idé at minimere antallet af distraktioner. Specielt mobilen kan i disse tilfælde være en genstand, som du skal pakke langt, langt væk. Sidder du for eksempel og læser et dokument, er det en dårlig idé at holde øje med klokken på din telefon.

På din mobil vil du nemlig konstant blive afbrudt af folk, der vil have fat i dig. Derfor er det et rigtig godt trick at sætte din mobil på flytilstand og lægge uden for rækkevidde til opgaven er løst. Køb i stedet et armbåndsur, så du ikke misser vigtige tidspunkter. Se mere her hvis du er på udkig efter et nyt ur.

2. Læg en plan

Har du ikke en plan, kan en utrolig stor del af dagen gå med, at du skal finde ud af, hvad du nu skal lave. Hvis du vil udnytte tiden så effektivt som muligt, er det derfor en god idé at gøre det til en vane at udarbejde en plan for dagen om morgenen, eller inden du går i seng.

3. Lav ikke flere ting på en gang

Hvis man har travlt er det fristende at forsøge at lave flere ting på en gang. Måske kan du lige klare et skype-møde samtidig med, at du laver mad? I sidste ende vil dette ofte føre til, at hverken skype-mødet eller madlavningen bliver særlig udbytterig. Dette kan føre til fejl, så du skal bruge lang tid på dobbeltarbejde. Ved at koncentrere dig om én ting fra starten af, vil du sandsynligvis arbejde mere effektivt.