Kategorier
Teknologi

Hvornår dropper vi SMS?

(sponsoreret indhold)

Det er efterhånden sjovt at modtage en SMS-besked, simpelthen fordi vi sender mindre og mindre af dem. Der er efterhånden så mange alternativer til benyttelsen af SMS, så vi ikke benytter det særlig meget mere. SMS er efterhånden ved at blive lidt ligesom post, hvor du bliver helt overrasket over at modtage et brev eller et postkort.

Selvom der stadig sendes et utal af SMS-beskeder hver dag, så tror jeg det er på kraftig nedgang. Det er ikke længere ”de unge” som benytter SMS, som man tidligere så, men formentlig mere den ældre generation. Dette sker fordi, at de unge er begyndt at tage alle alternativerne til dig – både dem der erstatter SMS 100%, og dem der erstatter kommunikationen, på en ny måde. Den sidste er f.eks. Snapchat, hvor man fjerne kommunikationen imellem to mennesker fra tekst til billede og tekst.

kvinde

SMS-beskeden har tidligere været rigtig meget benyttet af ungdommen, som det primære kommunikationsmiddel imellem to mennesker. Men ”ungdommen” tog i sin tid SMS til sig, fordi det var noget nyt – og det samme sker nu, og derfor er SMS på vej ud. De unge hopper på de mange nye apps, som har præcis det samme, blot hurtigere, bedre og tilføjer ”nyhedseffekten”.

En forudsigelse; SMS-beskeden til ikke være kendt af generation 20’erne, og i 2020 vil man kun modtage disse fra f.eks. virksomheder eller e-boks.