Kategorier
Livsstil

Klæd dig enkelt på, uden at det bliver kedeligt

(sponsoreret indhold)

Flere danskere synes i dag, at det kan være svært at klæde sig enkelt på, uden at det kommer til at se for kedeligt og upersonligt ud. Den minimalistiske tankegang er blevet mere og mere populær de senere år og det er også den, som der vil blive taget udgangspunkt i. Det handler om at klæde sig enkelt, men stadig se smart ud.

klaed-dig-enkelt-paa

Den minimalistiske tøjstil får dig både til at se sofistikeret og elegant ud, når det lykkedes at kombinere få farver. Derimod bliver det hurtigt en rigtig kedelig tøjstil og meget upersonlig, hvis det ikke lykkes. Det er ganske få ting, som du kan justere, for at gøre det enkelte look interessant.

Brug samme farve eller maksimum to grundfarver

En god ting når du ønsker at klæde dig i et minimalistisk enkelt look er, at bruge den samme farve eller maksimum to forskellige grundfarver. En farve der er god at bruge igennem hele sit look er grå. Den grå farve findes i dag i rigtig mange forskellige nuancer. Blander du de forskellige nuancer med hinanden, får det farverne til at spille godt sammen og du beholder stadig det enkelte look.

Holder du dig ligeledes til maksimum to grundfarver til dit outfit, vil du konstant holde din stil enkelt, men stadig spændende og interessant. Tager vi udgangspunkt igen i farven grå, kunne en enkelt kontrastfarve give dit outfit en ekstra kulør. Vælger du mere end en kontrastfarve, vil dit outfit ikke længere være enkelt og minimalistisk.

Tone-i-tone og undgå mønstre

Et tone-i-tone sæt kan kombineres i mange forskellige farver, men giver overordnet et delikat udtryk og er en flot stil, hvor du blander forskellige materialer, i form af strik, uld og silke. Ydermere tilføjer man ofte en accessories i en farverig kontrast til ens outfit, for at skabe lidt spænding og mystik i ens stil.

Samtidig hvis du ønsker den minimalistiske tøjstil, bør du holde dig til de mere rolige farver og ikke de mange kontrastfarver, der skiller sig ud. De fleste holder sig til sort eller hvid, når det skal være enkelt og minimalistisk, men selvfølgelig kan andre farver også bruges, så længe de ikke bliver kombineret med for mange andre farver.

Ydermere bør du helt undgå mønstre, hvis du fortsat ønsker den minimalistiske tøjstil. Mønstre bryder den enkelte tøjstil og passer derfor slet ikke til.

Et sidste tip er at tag den sidste ting af igen, som du tog på inden du gik ud af døren. Det handler om at holde sig til en enkelt tøjstil med lidt og effektivt tilbehør.

Artiklen blev leveret af ModeJagten.dk

10 kommentarer til “Klæd dig enkelt på, uden at det bliver kedeligt”

Hello

YOU NEED FAST PROXY SERVERS ?

Check it out this Anonymous and Private Proxy Servers.
– HTTP & SOCKS5 Proxy supported.
– IP Authentication or Password Authentication available.
– MORE INFO HERE: https://bit.ly/3ifZkmL

Thanks, Natalia English
If you no longer wish to hear from us, please reply this email.

Hello

YOU NEED QUALITY VISITORS FOR YOUR: cbisgaard.dk ?

WE PROVIDE HIGH-QUALITY VISITORS WITH:
– 100% safe for your site
– real visitors with unique IPs. No bots, proxies, or datacenters
– visitors from Search Engine (by keyword)
– visitors from Social Media Sites (referrals)
– visitors from any country you want (USA/UK/CA/EU…)
– very low bounce rate
– very long visit duration
– multiple pages visited
– tractable in google analytics
– custom URL tracking provided
– boost ranking in SERP, SEO, profit from CPM

CLAIM YOUR 24 HOURS FREE TEST HERE=> [email protected]

Thanks, Antoinette Hanton

Hello

YOU NEED FAST PROXY SERVERS ?

Check it out this Anonymous and Private Proxy Servers.
– HTTP & SOCKS5 Proxy supported.
– IP Authentication or Password Authentication available.
– MORE INFO HERE: https://bit.ly/3ifZkmL

Thanks, Matt Follansbee
If you no longer wish to hear from us, please reply this email.

I’m actually delighted to glance at this weblog posts which carries a ton of beneficial info, many thanks for offering these kinds of facts.

Hey There. I found your weblog employing msn. This can be a really well published write-up. I’ll Make sure you bookmark it and come back to go through additional of your respective handy information. Thanks for the post. I’ll certainly comeback.

Pretty! This was a extremely excellent put up. Quite a few thanks for providing this data

After i initially commented I clicked the “Notify me when new reviews are additional” checkbox and now every time a comment is added I get a number of e-mails Together with the similar remark. Is there any way it is possible to clear away folks from that support? Thanks a whole lot!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.